Matco

Alles wat Matco International doet staat in het teken van duurzaamheid: we laten al onze klanten zo efficiënt mogelijk werken met hun machines en folie. Zo werken we actief aan het verminderen van afval, het besparen van energie en het reduceren van CO2-uitstoot.

Matco International in het kort:

  • Gevestigd in Deventer, Waalwijk en Gevelsberg (D)
  • 65 personeelsleden, waarvan 20 servicemonteurs
  • Nederlandse machinebouwer met eigen ontwikkeling en engineering
  • Breed assortiment aan eigen merken en portfolio – Matco & Borst
  • Totaalleverancier op het gebied van palletwikkelen met een uniek All-In-One concept
  • 8.500 machines reeds geleverd aan tevreden klanten

Innovatieve oplossingen

Door de jarenlange ervaring, vakbekwame kennis en goede samenwerking met klanten, bieden wij optimale zekerheid in eindverpakkingssystemen voor iedere branche. Matco onderscheidt zich met een eigentijdse visie en aanpak: we gebruiken onze brede kennis en ervaring om proactief tot innovatieve oplossingen voor complexe transportverpakkingen te komen. Door overnames, netwerkuitbreiding, dienstenuitbreiding en assortimentsvergroting kan Matco elke vraag van elke klant aan.

Eigen ervaren engineers

Door onze diversiteit aan specialismen bieden wij de beste oplossing in standaard en op maat gemaakte wikkelmachines. Wij bieden onze klanten de best mogelijke palletwikkeloplossing voor een eerlijke prijs. Door middel van maatwerk kunnen we onze klanten een steeds betere capaciteit en flexibiliteit bieden. Wij beschikken over eigen ervaren engineers om het proces te monitoren en waar nodig bij te stellen in elke fase.

Vijf internationale luchthavens op anderhalf uur rijden afstand
Vijf ondernemers­verenigingen binnen Deventer
Twee windturbines direct aangesloten op netwerk