Vestigers

A1 Bedrijvenpark Deventer is de plek voor groots ondernemen.

Het bedrijvenpark is uitermate geschikt voor bedrijven in de:

  • logistieke sector, zoals logistieke distributiecentra, bedrijven die zich richten op stadslogistiek, e-commerce, warehousing, transferium, transport en aanvullende services en dienstverlening;
  • duurzame en innovatieve maak- of voedingsindustrie;
  • regio Deventer met groeiambities.

Voor de ontwikkeling van A1 Bedrijvenpark Deventer vinden we een goede mix qua grootte, afkomst en branche van dit soort bedrijven belangrijk. Zo houden we A1 Bedrijvenpark Deventer aantrekkelijk voor nu en in de toekomst als het gaat om verkoopprijs, werkgelegenheid en binding met Deventer.

Leger des Heils

Het Leger des Heils, met haar textielafdeling ‘ReShare’, bouwt een nieuw landelijk sorteercentrum voor gebruikt textiel op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het sorteercentrum wordt 5.000 vierkante meter groot. Er gaan 25 mensen aan de slag. Het nieuwe centrum wordt energieneutraal. Kijk voor meer informatie op www.reshare.nl.

Naar een YouTube filmpje

Sligro

Begin 2019 start Sligro, marktleider in de bevoorrading van horeca en horeca gerelateerde bedrijven, op een kavel van ruim 4,8 ha met de bouw van het duurzame centrale distributiecentrum voor Oost- en Midden-Nederland. Kijk op www.sligro.nl voor informatie.

Naar een YouTube filmpje

Team Sunweb

In het najaar van 2018 vestigt de internationale wielerformatie Team Sunweb zich op A1 Bedrijvenpark Deventer. Op een zichtlocatie van 2880 m2 pal langs de A1 komt het nieuwe duurzame bedrijfspand, inclusief een Experience Center. Kijk voor meer info over de wielerploeg op: http://teamsunweb.com/

Naar een YouTube filmpje

Van der Valk Exclusief

Van der Valk Exclusief vestigt zich met een viersterrenplushotel met congrescentrum op een zichtlocatie op A1 Bedrijvenpark Deventer. Duurzaamheid staat centraal in het nieuwste hotel van Van der Valk Exclusief. Bekijk de website: Van der Valk Exclusief.

Naar een YouTube filmpje

Netters infra

Netters Infra - aannemersbedrijf voor grondverzet, weg- en waterbouw - heeft zich in 2015 gevestigd op het bedrijvenpark. Vanuit de hoofdvestiging in Deventer werkt het bedrijf door het hele land, zie: www.nettersinfra.nl.

Alpac

Alpac is gespecialiseerd in kunststof bakken, pallets, palletboxen, bakkenwagens, vloerelementen, rekken en maatwerkoplossingen. De bouw van een eigen pand op een kavel van ruim 1300 m2 start na de zomervakantie. Voor meer info kijk op www.alpac.nl.

Exploitatiemaatschappij Sterkenberg

Exploitatiemaatschappij Sterkenberg richt zich in het bijzonder op MKB-bedrijven in een groeifase. In het najaar van 2018 start op een kavel van ruim 5000 m2 de bouw van vier bedrijfspanden van circa 700 m2 BVO. De verkoop daarvan loopt via ten Hag Bedrijfsmakelaars.

Truckpoint Nederland

Truckpoint Nederland kiest voor een vestiging op A1 Bedrijvenpark Deventer. A1 Truckpoint Deventer biedt een compleet pakket aan voorzieningen voor vrachtwagenchauffeurs en hun trucks. Zo komen er onder meer honderd bewaakte parkeerplaatsen, goede sanitaire voorzieningen voor de truckers en in de monumentale boerderij de Olthof komt een horecagelegenheid. Na een stop kunnen de truckers weer opgeladen op weg, want het concept omvat ook een tankstation. Deze vestiging van Truckpoint Nederland is in ontwikkeling. Kijk op www.truckpointnederland.com.

Metos

Metos, specialist in professionele keukens en spoelkeukens, vestigt zich op het A1 bedrijventerrein. Het bedrijf voegt 2 bestaande vestigingen in Amsterdam en Ruurlo samen op deze nieuwe bouwlocatie. Bekijk de website van Metos.

Gero

Gero uit Wilp bouwt 2 bedrijfsverzamelgebouwen op A1 Bedrijvenpark Deventer en vestigt zich eveneens op deze locatie. De website van Gero: www.metselenenlijmen.nl.

Autoprotech

Autoprotech verzorgt de inbouw van diverse autoapparatuur en doet divers auto-onderhoud. Om verdere groei mogelijk te maken, ontwikkelt Autoprotech nu een nieuw pand op een kavel van 3800 m2. Voor meer info kijk op www.autoprotech.nl.

VDR Vastgoed

Voor de vestigingsplaats op A1 Bedrijvenpark Deventer heeft VDR Vastgoed een nieuw concept ontwikkeld voor bedrijfshuisvesting. Het concept - genaamd New Start Deventer - is bedoeld voor de ontwikkeling van een logistieke bedrijfshal of ander bedrijfsspecifiek vastgoed. Op www.newstartdeventer.nl staat meer informatie.

Projectbouw Twello

Projectbouw Twello VOF is gespecialiseerd in de realisatie van bedrijfsverzamelgebouwen. Op A1 Bedrijvenpark bouwen ze op een kavel van 1700 m2 een bedrijfshal die is onderverdeeld in 16 units van 40 tot 100 m2.

Hortilife

Hortilife levert kasconstructies, verwarmings- en irrigatiesystemen en allerlei materialen voor de glastuinbouw. Alle systemen worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en zelfstandige partnerbedrijven in Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de Baltische staten. Kijk voor meer informatie op: www.hortilife.com.

IJsselbouw

IJsselbouw, gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsunits voor ZZP-ers, ontwikkelt momenteel op een kavel van circa 1750 m2 een verzamelgebouw met units van 50 m2 tot 120 m2. Voor meer info kijk op www.ijsselbouwenontwikkeling.nl.