Samenwerken

In Hanzestad Deventer wordt van oudsher al over grenzen heen gekeken. Zaken worden gedaan op basis van vertrouwen, samenwerking en de durf om te vernieuwen. In deze tijd is samenwerking een van de pijlers op A1 Bedrijvenpark Deventer. Duurzaamheid vraagt om innovatie en dat bereik je alleen door samen te werken. All in 1.

Samenwerken op en rondom A1 Bedrijvenpark Deventer biedt vele kansen. Bijvoorbeeld op het gebied van beveiliging of groenonderhoud, maar wat te denken van het gezamenlijk aantrekken van personeel of energie ‘delen’ in de Smart Energy Hub.

Samenwerken in Deventer

Deventer kent verschillende samenwerkingsverbanden. Wij noemen er een aantal:

  • De Cleantech Regio: samenwerken aan de energietransitie en de circulaire economie
  • Internationale samenwerking rond export, humanitaire activiteiten en onderwijs rondom de zeventien Global Goals voor duurzame ontwikkeling.
  • Deventer kent de grootste MKB vereniging van Nederland.
  • De Binnenstad: ondernemers en vastgoedeigenaren in de binnenstad, de provincie Overijssel en de gemeente Deventer versterken samen de binnenstad zodat er een aantrekkelijk vestigingsklimaat ontstaat.
  • Deventer werkt samen met het bedrijfsleven in het Deventer Economisch Perspectief (DEP).
  • Het parkmanagement op A1 Bedrijvenpark Deventer is ondergebracht in een vereniging, waarvan perceeleigenaren automatisch lid worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bekijk de locatie en de beschikbare kavels.

Vijf internationale luchthavens op anderhalf uur rijden afstand.
Vijf ondernemers­verenigingen binnen Deventer.
Twee windturbines direct aangesloten op netwerk.