Porsche Centrum Twente verhuist naar A1 Bedrijvenpark

Porsche Centrum Twente is de laatste drie jaar flink gegroeid. Het bedrijfspand in Enter is daardoor te klein geworden.

Directeur Michel Arfman: “Wij willen voorop blijven lopen in persoonlijke dienstverlening, kwaliteit, bereikbaarheid en klanttevredenheid. Daarom hebben wij de unieke kans om een volledig nieuw Porsche Centrum Twente te kunnen bouwen op een zichtlocatie op A1 Bedrijvenpark Deventer met beide handen aangegrepen”.

Open voorjaar 2021

Het nieuwe bedrijfspand op een terrein van 1,8 ha biedt ruimte voor het groeiend aantal monteurs en bruggen in de werkplaats en krijgt uiteraard een hypermoderne showroom. Op de eerste verdieping komt een ruimte voor een grote Porsche Approved voorraad. Ook komen er 800V-laadstations. Het nieuwe Porsche Centrum Twente in Deventer gaat voorjaar 2021 open.

E-Performance

Michel Arfman: “Met de nieuwbouw in Deventer zijn we helemaal klaar voor de toekomst en kunnen we doorgroeien. Daar hoort niet alleen een van de meest duurzame autobedrijfspanden van Nederland bij, maar ook alle ruimte voor de nieuwe generatie E-Performance sportwagens, zoals de volledig elektrische Porsche Taycan”. Het nieuwe pand krijgt de nodige ‘Twentse jus’: er komt een heuse “inpandige Vonderweg” en de achterdeur staat altijd ‘los’.

Vijf internationale luchthavens op anderhalf uur rijden afstand
Vijf ondernemers­verenigingen binnen Deventer
Twee windturbines direct aangesloten op netwerk