Bouwnieuws Actueel

Overlast hei werkzaamheden
Op dit moment zijn twee partijen bezig met heiwerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw op A1 Bedrijvenpark. Met name de hei werkzaamheden brengen overlast met zich mee voor de bewoners van Epse, dat vinden we vervelend. Afgelopen weken is er gesproken met de bouwers/aannemers. Met hen is de afspraak gemaakt dat de hei werkzaamheden uitgevoerd worden tussen 07.00 en 19.00 uur.

Coolblue
HVBM werkt voor Coolblue aan een distributiecentrum. De hei werkzaamheden voor dit gebouw duren langer dan verwacht. De aannemer moest door de vroegere locatie, een oude vuilstort, langer en harder heien dan gepland. De aannemer vindt de overlast die ze met de werkzaamheden veroorzaken heel vervelend. De hei werkzaamheden zijn naar verwachting half juli klaar.

Blijft u overlast ervaren of heeft u vragen over de werkzaamheden, bel of mail dan gerust met Jeroen van Gemerden van HVBM Vastgoed (j.vangemerden@hvbm.nl)

ALDI
ALDI bouwt ook aan een nieuw distributiecentrum. De locatie wordt naar verwachting eind 2021 opgeleverd. De aannemer van ALDI is tot ongeveer eind augustus aan het heien. Ook voor deze werkzaamheden geldt, heeft u vragen of ervaart u overlast, bel of mail met Edwin van der Heiden van de firma Hollander (edwin@dhbouwadvies.nl)

Vijf internationale luchthavens op anderhalf uur rijden afstand
Vijf ondernemers­verenigingen binnen Deventer
Twee windturbines direct aangesloten op netwerk