En toen zag de wereld er in een keer anders uit

Wat zaten we met z'n allen in een goede flow. Na de verkoop van 12,8 hectare aan Aldi melden er zich steeds meer partijen voor de laatste kavels in het Oostelijke gedeelte en liggen nieuwe verkopen in de planning. Er wordt daarom ook volop ingezet om binnen een jaar nieuwe kavels uit te kunnen geven in het Westelijke gedeelte van het A1 Bedrijvenpark Deventer.

Thuiswerken

En toen kwam het coronavirus…

Ook bij het A1 Bedrijvenpark  zijn bijna alle live afspraken verzet of omgezet naar een digitale meeting.  Het hele A1-team zit opeens separaat thuis te werken, evenals heel veel andere collega’s. Dat vergt nogal wat aanpassingen voor iedereen. We moeten met z’n allen wennen aan de nieuwe situatie en onze weg vinden in digitaal vergaderen en volledig thuis werken.

Het zal ons niet verbazen dat deze nieuwe manier van werken, waardoor we nu gedwongen worden uiteindelijk ook van grote invloed zal zijn op hoe we in de toekomst definitief anders met elkaar gaan samenwerken of werken op een vaste werkplek in het algemeen.

Het hele A1 Team staat ook in deze vreemde tijden voor u klaar en zorgen er voor dat lopende projecten zo min mogelijk vertraging oplopen. We zijn volledig op sterkte en proberen de voortgang erin te houden. Dus als er vragen zijn of u heeft interesse om met ons in gesprek te gaan naar de mogelijkheden om u te vestigen op A1 Bedrijvenpark Deventer, neem gerust contact met ons op.

We wensen u, uw bedrijf en uw collega’s veel sterkte om deze moeilijke tijd door te komen. Maar uiteraard is het belangrijkste dat we met z’n allen gezond blijven.

Let een beetje op elkaar en zorg goed voor jezelf en je omgeving de komende tijd.

We houden contact!

Het team van A1 Bedrijvenpark Deventer