#KeepChallenging winactie groot succes

De internationale wielerformatie Team Sunweb opent eind dit jaar/voorjaar 2019 zijn nieuwe pand en experience centre op A1 Bedrijvenpark Deventer. Om dit te vieren sloegen Team Sunweb, A1 Bedrijvenpark Deventer en fietsprovincie Overijssel de handen in één met de winactie #KeepChallenging. De prijs? Een officiële fiets én het officiële fietstenue van Team Sunweb.

#KeepChallenging

De eerste twee weken van april werd de Facebook-actie ruim 33.000 keer bekeken en honderden keren gedeeld. Op de slotdag van de actie hadden bijna 200 mensen via Facebook laten weten welke held volgens hen de prijs zou moeten winnen en waarom.

And the winner is...

Tristan Fabio. Peter is de winnaar omdat hij zijn zoon vernoemde naar de wielrenners Tristan Hofman en de Italiaanse - tijdens de Tour de France van 1995 overleden - Fabio Casartelli. Maar ook vanwege zijn ommezwaai in het leven enkele jaren geleden, de meer dan 10.000 fietskilometer per jaar die Peter sindsdien maakt op zijn fiets en het feit dat Team Sunweb zijn favoriete wielrenploeg is. Bijkomstig voordeel: Tristan Fabio kan nu op zijn vaders oude fiets met hem fietsen.

Peter (en Tristan Fabio): van harte gefeliciteerd met de #KeepChallenging prijs. We maken er een mooie uitreiking van.