Woonrijp maken gedeelte A1 Bedrijvenpark Deventer

De komende weken wordt een deel van A1 Bedrijvenpark Deventer woonrijp gemaakt. De werkzaamheden aan de kruising Lindemanweg/ Birnieweg/ Nering Bogelweg en de Van der Landeweg zijn inmiddels gestart en duren tot en met 24 maart 2017.

Luchtfoto A1 Bedrijvenpark Deventer

Trottoirs worden aangelegd, een asfaltdeklaag aangebracht, groenstroken aangelegd en openbare verlichting aangebracht.

Tijdelijke afsluiting Van der Landeweg

Het kan zijn dat de Van der Landeweg tijdelijk wordt afgesloten, de datum daarvan maken wij nog bekend. De rest van de werkzaamheden kan worden uitgevoerd zonder dat afsluiting van wegen nodig is. Wel moet de weggebruiker rekening houden met enige verkeershinder.

A1 Truckpoint Deventer

Het woonrijp maken van de kruising en de Van der Landeweg gebeurt in het kader van de realisatie van A1 Truckpoint Deventer op het A1 Bedrijvenpark Deventer. Zo is de vestiging van A1 Truckpoint Deventer in de toekomst goed bereikbaar.