A1 Bedrijvenpark Deventer op Provada

A1 Bedrijvenpark Deventer is op 7, 8 en 9 juni, als onderdeel van de Cleantech Regio, vertegenwoordigd op de Provada. De Cleantech Regio (met de kernsteden Apeldoorn, Zutphen en Deventer) presenteert zich dit jaar op de vastgoedbeurs, de uitgelezen plek om Nederland kennis te laten maken met het gunstige investerings- en vestigingsklimaat van de regio.

In de Cleantech Regio werken ondernemers, overheid, en onderwijs en onderzoek samen met inwoners aan een duurzaam en gezond klimaat. Investeringen die bijdragen aan een schoner milieu, energiebesparing of een bijdrage leveren aan de circulaire economie zijn voorbeelden van initiatieven waarvoor de regio zich sterk maakt. Bezoekers van de Provada kunnen in de stand kennismaken met de regio. Op de stand zijn vertegenwoordigers aanwezig om het gunstige vestigingsklimaat van de Cleantech Regio verder toe te lichten.

De Cleantech Regio-stand

De vastgoedbeurs vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2016 (elke dag van 10.00 – 19.00 uur) in de Amsterdam RAI. De Cleantech Regio is te vinden in hal 11, stand 40.