Vrachtwagens A1 Bedrijvenpark Deventer de weg op

Groot, groter, groots ondernemen doe je op A1 Bedrijvenpark Deventer. Dat maken de Deventer transporteurs Van Opijnen en Vos Transport de aankomende jaren dagelijks zichtbaar in Nederland met twee opvallende vrachtwagens.

A1 Bedrijvenpark Deventer biedt ondernemers alle kansen om groot, groter, groots te ondernemen. Onder meer door de directe beschikbaarheid van grote kavels, de directe aansluiting op verschillende Europese transportroutes (het aantal rijbanen op de A1 wordt vanaf 2017 uitgebreid) en de IJssel (de binnenhaven krijgt een containeroverslag). Daarnaast beschikt de regio over meer dan voldoende arbeidspotentieel. Een kansrijke locatie, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel export. Dat laten de transporteurs Vos Transport en Van Opijnen dan ook graag zien met deze vrachtwagens.