VDR Vastgoed lanceert nieuw concept New Start Deventer

VDR Vastgoed heeft voor de locatie op A1 Bedrijvenpark Deventer een nieuw concept ontwikkeld voor bedrijfshuisvesting.

Het concept draagt de naam New Start Deventer en is bedoeld voor de ontwikkeling van een logistieke bedrijfshal of ander bedrijfsspecifiek vastgoed. De kavel direct aan de A1 is 60.000 m² groot. Er kan bedrijfshuisvesting worden gerealiseerd van maximaal 40.000 m2. Het concept is echter flexibel. Zo kan er ook tweemaal 20.000 m2 worden ontwikkeld of zelfs viermaal 10.000 m².

AAA-locaties

VDR Vastgoed (zusterbedrijf van VDR Bouwgroep) heeft onlangs de website www.newstartdeventer.nl gelanceerd, waarop alle informatie over het nieuwe concept staat. De ontwikkeling van het New Start-concept in Deventer is de eerste in een reeks.