Netters Infra bouwt bedrijfspand op A1 Bedrijvenpark Deventer

Netters Infra bouwt een bedrijfspand op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het aannemersbedrijf heeft een kavel van 2306 m2 in erfpacht genomen en zet op korte termijn de eerste schop in de grond.

Netters Infra - aannemersbedrijf voor grondverzet, weg- en waterbouw - zet als eerste een schop in de grond op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het bedrijf wil voor de zomer het nieuwe bedrijfspand in gebruik nemen.

Nieuwe locatie

“We zijn toe aan een nieuwe locatie in Deventer. Verhuizen van bedrijventerrein Kloosterlanden naar A1 Bedrijvenpark Deventer is voor ons een logische stap”, aldus Gernand van Buul, eigenaar van Netters Infra.

Bijna bouwrijp

Robin Hartogh Heys, wethouder economie: “Het bedrijvenpark wordt nu ‘bouwklaar’ gemaakt. Daardoor kunnen ondernemers zich snel vestigen op het bedrijvenpark. Netters Infra pakt als eerste die kans en we verwachten dat er meerdere bedrijven volgen.”

Duurzaam ondernemen

Het nieuwe pand van Netters is een voormalig bedrijfsgebouw dat gedeeltelijk gedemonteerd is. Het hergebruik van een bedrijfspand sluit goed aan bij de duurzaamheiddoelstellingen van A1 Bedrijvenpark Deventer.