Geslaagde bijeenkomst SMART teamwork

Bijeenkomst SMART teamwork

Meerdere partijen zijn actief om het nieuwe bedrijvenpark van Deventer gestalte te geven. Ieder vanuit zijn eigen kennis en achtergrond. Bij de bijeenkomst SMART teamwork maakten de verschillende partijen kennis met elkaar tijdens een aantrekkelijk, afwisselend programma. Na ontvangst door Robin Hartogh Heys, wethouder economische zaken, werd verteld over de archeologische en planologische historie van het gebied en lieten de participerende bedrijven zien wat hun bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijvenpark wordt.

Op de foto van links naar rechts: Gerko Kolkman (Plegt-Vos), Rob Engbers (Royal HaskoningDHV), Ralph Henderix (Dura Vermeer), Leon Straathof (Cofely), Marcel Goedhart (Deventer Groenbedrijf), Steverinus Oosterloo (Prorail), Marcel de Nes Koedam (Liander), Jean-Paul Adema (Reef) en Andries Heidema, burgemeester gemeente Deventer.