Janssen de Jong neemt optie op kavel

Janssen de Jong Projectontwikkeling en de gemeente Deventer hebben maandag 11 maart een optieovereenkomst getekend voor de koop van een kavel op A1 Bedrijvenpark Deventer. De kavel is bestemd voor een bedrijfsverzamelgebouw.

Ondertekening optieovereenkomst

Op de kavel van 3000 m2 komt een bedrijfsverzamelgebouw dat ruimte biedt aan 12 tot 14 bedrijfsunits van 100 m2. Deze kunnen als werkplaats met eventueel kantoorruimte worden ingericht.

Locatie

Rits Verkerk, algemeen directeur van Janssen de Jong Projectontwikkeling:  “Als de aansluiting naar de A1 eind 2014 gereed is, zit je hier als ondernemer op een schitterende locatie. Vlak bij Deventer en pal aan de A1 met directe verbinding naar de Randstad en Duitsland. Voor ons is dit dan ook een uitstekende investering”.

Planning

Naar verwachting is begin 2014 60 tot 70% van de units in het bedrijfsverzamelgebouw verkocht of verhuurd. Dan kunnen de vergunningen worden aangevraagd en kan rond de zomer de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw starten. Eind 2014 moet het pand klaar zijn voor gebruik. Wethouder Robin Hartog Heys: “Deze overeenkomst komt snel na de kavelverkoop aan Van der Valk. Dat laat zien dat A1 Bedrijvenpark Deventer als locatie gewild is.”

Jansen de Jong

Janssen de Jong Projectontwikkeling, onderdeel van de Janssen de Jong groep, ontwikkelt woningen, winkels, scholen, kantoren, multifunctionele centra en bedrijfs(verzamel)gebouwen. Janssen de Jong Projectontwikkeling is marktleider in Nederland in bedrijfsverzamelgebouwen.