Werkzaamheden groenzone van start

De aanleg van de groenzone tussen Epse en A1 Bedrijvenpark Deventer start 6 december. Aannemer Plegt-Vos Infra begint dan met de eerste werkzaamheden en verwacht in maart 2013 klaar te zijn. Daarna gaat het Deventer Groenbedrijf aan de slag met de beplanting.

Groenzone A1 Bedrijvenpark Deventer

De groenzone krijgt een parkachtige uitstraling met veel ruimte voor water. Op de grens met het bedrijvenpark komt een grote grondwal om het groene uitzicht vanuit Epse te behouden. De sloot langs de Dortherweg wordt schoongemaakt en uitgediept. De duikers onder de toegangspaden van de sloten worden ook vernieuwd, zodat er een goede doorstroming van het water blijft. Na de aanleg van de fiets- en wandelpaden en de omheining, is het tijd voor de groene inrichting van de zone: de beplanting. Klik op de foto’s voor een impressie van de groenzone.