Diversiteit

Diversiteit betekent kwaliteit

Deventer heeft een economie met een grote diversiteit aan bedrijven en bedrijfssectoren. Diversiteit betekent kwaliteit: het maakt onze economie flexibel en weerbaar.

All in 1

Bedrijven die verschillend van aard zijn, vullen elkaar aan en versterken elkaar. Wie zit er te wachten op meer van hetzelfde? Op het oostelijk deel van het A1 Bedrijvenpark Deventer is een grote diversiteit te vinden: van een hotel tot een producent van professionele keukens en van een distributiecentrum tot een wielerploeg. Daar zijn we trots op! Daarom streven we ook op A1 Bedrijvenpark Deventer West naar diversiteit in bedrijven en sectoren.

Maakbedrijven en logistiek

Van oudsher draagt Deventer maakbedrijven een warm hart toe. Daarom geven we minimaal drie duurzame maak-/assemblagebedrijven de kans om zich te vestigen op A1 Bedrijvenpark Deventer West. Ook logistieke partijen hebben grote belangstelling voor ons optimaal gelegen bedrijvenpark. Op het oostelijk deel vestigden zich al Aldi en Sligro. Omdat we streven naar diversiteit in kavelgroottes, wordt in het westelijk deel maximaal 1 XXL-kavel van 13 hectare uitgegeven voor grootschalige logistiek. We werken met een mix van vaste kavelgroottes, zodat de grond zo optimaal mogelijk wordt gebruikt.

Deventer bedrijven

Natuurlijk willen we de groei van Deventer bedrijven faciliteren. Soms kan dat ook leiden tot herontwikkelingslocaties op andere plekken in de stad. Dat juichen we bij voorbaat toe. En natuurlijk willen we ook bedrijven buiten de regio de kans geven. Juist de mix doet het ‘m!

Uitdaging

Graag dagen wij je uit om verder te gaan, om je dromen waar te maken. Juist de architectuur van je pand kan de unieke waarde van je bedrijf benadrukken. Ook die draagt bij aan de diversiteit en dus kwaliteit van het bedrijvenpark.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bekijk de locatie en de beschikbare kavels.

Vijf internationale luchthavens op anderhalf uur rijden afstand.
Vijf ondernemers­verenigingen binnen Deventer.
Twee windturbines direct aangesloten op netwerk.