Vestigers

De volgende grootse ondernemers kozen voor een vestiging op A1 Bedrijvenpark Deventer, de logistieke hotspot langs de snelweg A1.

Team Sunweb

In het najaar van 2018 vestigt de internationale wielerformatie Team Sunweb zich op A1 Bedrijvenpark Deventer. Op een zichtlocatie van 2880 m2 pal langs de A1 komt het nieuwe duurzame bedrijfspand, inclusief een Experience Center. Kijk voor meer info over de wielerploeg op: http://teamsunweb.com/

Netters infra

Netters Infra - aannemersbedrijf voor grondverzet, weg- en waterbouw - heeft zich in 2015 gevestigd op het bedrijvenpark. Vanuit de hoofdvestiging in Deventer werkt het bedrijf door het hele land, zie: www.nettersinfra.nl.

Van der Valk Exclusief

Van der Valk Exclusief vestigt zich met een viersterrenplushotel met congrescentrum op een zichtlocatie op A1 Bedrijvenpark Deventer. Duurzaamheid staat centraal in het nieuwste hotel van Van der Valk Exclusief. Bekijk de website: Van der Valk Exclusief.

Truckpoint Nederland

Truckpoint Nederland kiest voor een vestiging op A1 Bedrijvenpark Deventer. A1 Truckpoint Deventer biedt een compleet pakket aan voorzieningen voor vrachtwagenchauffeurs en hun trucks. Zo komen er onder meer honderd bewaakte parkeerplaatsen, goede sanitaire voorzieningen voor de truckers en in de monumentale boerderij de Olthof komt een horecagelegenheid. Na een stop kunnen de truckers weer opgeladen op weg, want het concept omvat ook een tankstation. Deze vestiging van Truckpoint Nederland is in ontwikkeling. Kijk op www.truckpointnederland.com.

Metos

Metos, specialist in professionele keukens en spoelkeukens, vestigt zich op het A1 bedrijventerrein. Het bedrijf voegt 2 bestaande vestigingen in Amsterdam en Ruurlo samen op deze nieuwe bouwlocatie. Bekijk de website van Metos.

Gero

Gero uit Wilp bouwt 2 bedrijfsverzamelgebouwen op A1 Bedrijvenpark Deventer en vestigt zich eveneens op deze locatie. De website van Gero: www.metselenenlijmen.nl.

VDR Vastgoed

Voor de vestigingsplaats op A1 Bedrijvenpark Deventer heeft VDR Vastgoed een nieuw concept ontwikkeld voor bedrijfshuisvesting. Het concept - genaamd New Start Deventer - is bedoeld voor de ontwikkeling van een logistieke bedrijfshal of ander bedrijfsspecifiek vastgoed. Op www.newstartdeventer.nl staat meer informatie.

Projectbouw Twello

Projectbouw Twello VOF is gespecialiseerd in de realisatie van bedrijfsverzamelgebouwen. Op A1 Bedrijvenpark bouwen ze op een kavel van 1700 m2 een bedrijfshal die is onderverdeeld in 16 units van 40 tot 100 m2.

Hortilife

Hortilife levert kasconstructies, verwarmings- en irrigatiesystemen en allerlei materialen voor de glastuinbouw. Alle systemen worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en zelfstandige partnerbedrijven in Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de Baltische staten. Kijk voor meer informatie op: www.hortilife.com.