A1 Bedrijvenpark Deventer presenteert zich tijdens het nationale congres Nationale Distributiedag

Onder de titel ‘Dynamiek in logistiek; Nederlandse logistiek in een veranderd internationaal speelveld’ organiseert NDL/HIDC op donderdag 13 oktober in LOFT in Tilburg de 29e Nationale Distributiedag. A1 Bedrijvenpark Deventer presenteert zich tijdens dit congres.

Tijdens de Nationale Distributiedag (NDD) 2016 staat het internationale speelveld centraal. De wereld verandert, goederenstromen veranderen en ook de markten in Azië en de Verenigde Staten veranderen. Wat betekent dit voor Logistiek Nederland? De Nationale Distributiedag heeft een gevarieerd en inspirerend programma. Met sprekers als Rob de Wijk, directeur The Hague Centre for Strategic Studies, Albert Veenstra, Wetenschappelijk Directeur van DINALOG en Lars Breedveld, Director European Operations bij Samsung brengen we al deze facetten onder de aandacht.

Kennismaken met A1 Bedrijvenpark Deventer? Ontmoet ons tijdens de NDD in Tilburg.