Kick-off A1 Bedrijvenpark Deventer

De officiĆ«le kick-off van A1 Bedrijvenpark Deventer vindt aanstaande donderdag 27 september plaats. Op Deventer wijze wordt het nieuwe bedrijvenpark geĆÆntroduceerd en de kavelverkoop gestart.

Logo Smart Choice

Ondernemen met de wereld binnen handbereik. Dat kan op A1 Bedrijvenpark Deventer. Met de slogan ‘Smart Choice’ wordt het nieuwe bedrijvenpark geïntroduceerd. Belangrijke kernwoorden zijn bereikbaarheid, slimme energievoorziening en een duurzaam karakter.

A1 Bedrijvenpark Deventer

Pal naast de snelweg de A1, bij afslag Deventer-Oost, komt het nieuwe bedrijvenpark. Het totale gebied heeft een oppervlakte van 129 hectare, daarvan is 56 hectare beschikbaar voor kavels. Het bedrijvenpark krijgt een parkachtige uitstraling. Bewust omgaan met de omgeving staat centraal. Dat merken de gevestigde bedrijven onder meer door de duurzame energievoorziening.

Programma kick-off

Ondernemen is vooruitdenken. Daar gaat het officiële programma over tijdens de kick-off. Het officiële programma start donderdag om 17.00 uur. Onder andere burgemeester Andries Heidema en Jeroen Kroese, directeur van Deventrade, geven hun visie op dit thema en het bedrijvenpark. Via info@a1bedrijvenparkdeventer.nl kunnen ondernemers zich aanmelden voor de kick-off.