Locatie

A1 Bedrijvenpark Deventer ligt centraal aan verschillende belangrijke Europese transportassen en beschikt over een binnenhaven aan de IJssel. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1.
Locatie Deventer

Strategische ligging vervoersnetwerken

Het bedrijvenpark ligt aan de A1, met 2 kilometer zichtlocaties, en op korte rijafstand van de A50. Een strategische ligging aan Europa’s belangrijkste transportaders naar alle windstreken, zoals Scandinavië en Oost-Europa, maar ook binnen Nederland. Die positie wordt versterkt door de goede verbindingen met het openbaar vervoer en 5 internationale luchthavens binnen een bereik van 1,5 uur.

Binnenhaven met containeroverslag

Daarnaast heeft Deventer één van de grotere binnenhavens van Nederland met jaarlijks 1 miljoen ton overslag. De plannen voor een containerterminal zijn in ontwikkeling. De haven van Deventer is onderdeel van het vaarnetwerk voor goederenvervoer.

De feiten

  • Logistieke hotspot met directe ligging aan de A1, één van de belangrijkste transportassen van Amsterdam naar Berlijn, en de afslag A1 Bedrijvenpark Deventer.
  • Op korte rijafstand van de A50 en andere transportassen.
  • Vijf internationale luchthavens binnen anderhalf uur rijafstand.
  • Gelegen aan de IJssel met een grote binnenhaven met jaarlijks 1 miljoen ton overslag.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, onder meer een directe aansluiting Amsterdam-Berlijn en directe verbindingen met grote Nederlandse steden.